Covergirl-Outlast-Stay-Fabulous

Este Covergirl Outlast Stay Fabulous dupe dupa Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place?

In ultima vreme, tot citesc de un beauty hack care pentru mine a spart Internetul mai ceva ca nudurile lui Kim Kardashian, si anume ca fondul de ten Covergirl Outlast Stay Fabulous este un dupe identic dupa Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place.

Normal ca trebuia sa ma conving, in primul rand pentru ca Double Wear este fondul meu de ten preferat si apoi, pentru ca cel mai apropiat dupe pe care l-am gasit este tot de la un brand high-end( FYI este vorba de Clinique Even Better Make-up).

Deci, este Covergirl Outlast dupe dupa Estée Lauder Double Wear?

Raspunsul scurt, nu.

Raspunsul lung, nu, dar totusi este un fond de ten pe care il recomand.

Probabil cea mai remarcabila diferenta tine de textura. Double Wear, fiind un fond de ten cu acoperire mare, are o textura mai cremoasa si o consistenta mai groasa. Outlast este mai fluid si, desi are o acoperire destul de buna, medie spre mare, necesita sa fie aplicat in cateva straturi pentru a fi folosit la potentialul lui maxim.

Din punctul de vedere al culorilor disponibile, Estée Lauder sta mult mai bine, avand 44 de nuante impartite in 3 subtonuri, cald (W), rece (C) si neutru (N). Recunosc, Covergirl m-a dezamagit un pic la acest capitol, avand doar 14 culori, dintre care majoritatea sunt nuante deschise, mai putin potrivite pentru persoanele cu tenul masliniu sau mai inchis la culoare.

La prima aplicare, Outlast nu pare deloc impresionant, ba chiar poti spune ca se aplica greoi. Ai nevoie de foarte putin pentru a acoperi o suprafata mare si la prima vedere nu se aseaza deloc uniform.

Insa, dupa uscare, are unul din cele mai frumoase finish-uri pe care le-am intampinat pana acum, complet mat, dar nu cu un aspect prafos, pudrat. Si in plus, asemenea lui Double Wear, este foarte rezistent la transfer si nu iti va lasa pete bej pe haine sau telefon.

Ce face Covergirl mai bine decat Estée Lauder? Pentru inceput, este mult mai usor sa controlezi cantitatea de fond de ten pe care o folosesti, pentru ca Outlast este prevazut cu pompita.

Desi sunt o mare fana a sticlutei mate a fondului de ten Double Wear, lipsa unui dozator propriu-zis face folosirea acestui fond de ten, pur si simplu enervanta. Si in plus, Outlast are un factor de protectie dublu fata de Double Wear, ceea ce este mereu binevenit.

Nu este un dupe exact. Poate fi considerat dupe, doar in aspectul ca ambele sunt produse care mi-au placut si pe care le recomand. Va invit in comentarii sa imi spuneti ce beauty hacks v-au facut pe voi curioase si daca le-ati incercat sau nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *