Cum sa iti alegi si apoi sa iti aplici fondul de ten

Cauti un mod ideal de a aplica fondul de ten ? Noi iubim periile pentru fondul de ten si acei bureti mari si roz. Ambele pot transfera chiar si cea mai mica cantitate de fond de ten pe pielea ta, fara a irosi nimic, oferindu-ti aastfel acel aspect fin pe care iti doreai sa il ai.

Folosirea unui burete sau a unei perii iti va permite sa folosesti mai putin fond de ten, dar sa obtii mai multa acoperire. Ajungi sa economisesti bani si produs si, in acelasi timp, obtii un aspect perfect.

Iti vom prezenta tot ceea ce trebuie sa stii atungi cand iti alegi un nou fond de ten si cum sa alegi intre a folosi o periuta pentru machiaj si a folosi un burete si, mai ales cum sa le folosesti pe ambele.

Lucrurile de baza in privinta fondului de ten: Acoperire slaba, medie sau completa ?

Poti incerca o acoperire slaba: pielea ta e clara si fina si pur si simplu iti doresti sa creezi un aspect fin si uniform sau sa ii oferi pielii tale un anumit look. Printre fondurile de ten cu acoperire usoara de la Camelia Cosmetics se numara: fondul de ten Bare Mineral Bare Pro Powder in valoare de 30 de dolari ( 114 lei) sau Bare Minerals Complexion Rescue in valoare de 30 de dolar (114 lei)

Iti doresti o acoperire medie: Daca ai roseata pe fata, cateva imperfectiuni sau o piele neuniforma. Putem cu usurinta sa iti facem pielea sa para mai fina si sa ii oferim un aspect mai finisat cu ajutorul unuia dintre urmatoarele fonduri de ten cu acoperire medie: Camellia Brand Luminous in valoare de 30 de dolari (114 lei), Camellia Brand Photo Touch in valoare de 30 de dolari ( 114 lei), Bare Minerals Original in valoare de 29 de dolari ( 110 lei) sau Camellia Brand Liquid Mineral in valoare de 29 de dolari ( 110 lei), Bare Mineralas Bare Skin Liquid in valoare de 30 de dolari (114 lei).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *