Geaca-Gamiss

OOTD- Geaca Gamiss

Hello, everyone! Privind pozele de mai jos îmi dau seama că trebuie să ne bucurăm de fiecare zi, mai ales că acum câteva zile, era o primăvară în toată regula de care mi-e tare dor. Desigur, vremea s-a schimbat și iarna a venit cu adevărat, sper să nu stea prea mult, căci nu îmi place frigul absolut deloc.

Azi e o zi sfântă, așa că La mulți ani celor care poartă numele de Ion, să fiți sănătoși și să aveți parte doar de bucurie!

Geaca este destul de simplă, dar am ales o culoare plăcută care se potrivește la orice. Mă gândeam că este o geacă de iarnă, dar e subțire, așa că va fi perfectă la primăvară. Am ales mărimea L, dar îmi e destul de largă, trebuia să aleg M, mă gândesc să o retușez la croitorie.

Are două buzunare destul de mari în partea din față, materialul este ușor sclipicios, și e interesant că are și o glugă. Mi-aș fi dorit ca gluga să fie detașabilă, mai ales că este o geacă de primăvară, dar nu incomodează cu nimic pentru că e dintr-un material subțire.

Geaca este comandată de pe site-ul Gamiss. Am observat că produsele nu vin toate într-o comandă, și sunt împărțite în 2-3 colete mai mici poate pentru că acestea cântăreau mult, și în acest fel se evita anumite taxe.  Prețurile sunt mici și găsiți haine și pentru copii, eu de exemplu din comandă mai aștept un compleu pentru băiețelul meu și un ceas pentru soțul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *