Photoderm-Nude-Touch-SPF50+

Photoderm Nude Touch SPF50+

Bună, draga mea! E vară, ne bucurăm de soare, de vacanță, de mers la plajă, de aceea e important să avem mai multă grijă de pielea noastră. Radiațiile sunt prezente tot timpul anului, dar vara cantitatea de raze UV e mult mai mare.

Doctorii menționează importanța folosirii produselor cu factor de protecție solară tot timpul anului, nu doar vara, datorită radiațiilor care au efecte nocive asupra pielii: îmbătrânirea prematură a pielii, riduri.

Având un ten gras, vara devine o adevărată provocare să găsesc un produs potrivit. Îmi doream de ceva timp să încerc Photoderm Nude Touch SPF 50+ pentru că sunt zile când îmi doresc un ten fără imperfecțiuni, dar și protecție solară.

Photoderm Nude Touch SPF50+ oferă un efect ultra-mat, anti-imperfecțiuni

Photoderm conține o combinație dintre filtrele minerale UVA/UVB si brevetul Cellular Bioprotection™ oferă protecție imediată, dar și pe termen lung împotriva radiațiilor1.

Acidul salicilic din componența sa îmbunătățește textura pielii și îi redă strălucirea naturală.

PĂREREA MEA

Sincer îmi place foarte mult din următoarele motive:

  • are o textură lejeră, dă un aspect natural tenului, fără senzația de mască
  • conține factor de protecție solar 50+ ceea ce e perfect pentru tenul meu alb.
  • acoperă imperfecțiunile, tenul nu mai transpiră în zonele grase.
  • rezistă pe ten cam 8 ore și este rezistent la transfer.

Cred că ce nu îmi place e faptul că are o textură cam lichidă pentru gustul meu, dar nu e un mare minus.

Îmi place acest produs, o să îl folosesc în continuare pentru că oferă un aspect tare fain tenului, iar faptul că are un efect mat de aprox.8 h vara, mă face să îl îndrăgesc mai mult. Photoderm vine în 3 nuanțe: FOARTE DESCHIS, DESCHIS ȘI AURIU. Mie mi se potrivește varianta foarte deschisă, pentru că am tenul destul de alb. Photoderm are o acoperire medie, dar pentru mine e foarte bine, căci prefer un look cât mai natural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *