casa-mea-primavara

Transformarea casei pentru primavara

Vremea calda cere o schimbare in decorarea casei. Updateaza-ti casa aducand materiale frumoase, imprimeuri florale si elemente din gradina si din natura. Iata care ar fi principalele modalitati prin care puteti sa va transformati casa pentru noul sezon.
1. Luminati casa
Aveti draperii groase sau o canapea grea? Primavara este momentul sa le schimbam si sa le inlocuim cu alternative mai ” luminoase”. Indeparteaza draperiile si inlocuieste-le cu unele mai aerisite. Inlocuieste canapeaua sau scaunele cu unele mai pline de culori sau inflorate.
2. Orientati-va catre o priveliste
Daca mobila este centrata in fata unui semineu, gandeste-te la cateva moduri de a rearanja aceasta mobila pentru vra. Schimba punctul focal si orienteaza-te catre o gradina, catre natura.
3. Aduceti flori naturale in casa
Renuntati la florile artificiale. Depozitati-le undeva departe, cel putin pentru cateva luni. In loc, aduceti plante verzi, proaspete, sau orhidee elegante. Aceste atingeri minunate pot aduce viata in spatiile pline de amintirea iernii.
4. Reaccesorizati
Este timpul sa rearanjati accesoriile si sa modificati putin aspectul rafturilor. Curatati praful de iarna de pe rafturi si incepeti sa inlocuiti obiectele cu ideea luminozitatii in minte. Scoateti colectia de pahare, si includeti de asemenea plante si rame pentru poze.
5. Indepartati gunoiul
Cautati solutii de organizare pentru casa ta. Orice punct care este supraaglomerat si neorganizat poate sa iti ia din energie pe masura ce inghite obiectele si iti umple viata de gunoi.
6. Curatati semineul
Asta daca exista unul. Acum este momentul perfect pentru a indeparta cenusa depusa de-a lungul iernii.
7. Curatati gradina
Aduceti primavara atat in casele voastre, cat si in curtile voastre. Puteti face acest lucru facand curatenie in zona dinfata usii de la intrare, in intreaga curte.

Lasă un răspuns