Cum-sa-scap-de-cearcane

Cum sa scap de cearcane

Vrei sa indepartezi cat mai repede posibil acele cercuri inchise la culoare care iti dezavantajeaza privirea? In acest articol echipa noastra te sfatuieste cum sa scapi de cercane.

Aparitia cercanelor este un semn sigur ca persoana care le are nu se bucura de o stare de sanatate tocmai buna din cauza stresului, viciilor ( fumat, alcool) sau a unei combinatii de factori: daune solare, ereditate ( piele foarte deschisa la culoare), alergii, imbatranire si lipsa de somn.

Dar si daca se doarme destul este posibil ca cearcanele sa apara din cauza varstei inaintate; acest lucru se intampla deoarece pielea de sub ochi, cu timpul, se ingroasa si da iluzia de cercuri intunecate. In plus fata de acest strat suplimentar de piele care contribuie la formarea cearcanelor, daunele provocate de soare de-a lungul anilor duc la pierderea elasticitatii vaselor de sange.

In continuare echipa noastra te sfatuieste cum sa scapi de cearcane.

Cum sa scap de cearcane:

  1. Prin utilizarea pliculetelor de ceai si feliilor de castravete: deci este ceva adevar in acele reclame in care unele femei au ochii acoperiti cu felii de catravete ori cu pliculete de ceai. Atat castravetele cat si pliculetele de ceai reduc inflamatia. Pliculete de ceai sunt recomandate pentru asa- numitele „pungi sub ochi” intrucat contin tanin care le desumfla.
  2. Prin folosirea antioxidantilor: tratamentele antioxidante ajuta la reducerea acumularii de lichid sub ochi si deci, diminueaza cearcanele. Prin urmare sunt de preferat tratamentele care includ vitamina C si complexul CU3 GHK- peptide cu cupru. In plus vitamina K este utila pentru restabilirea si rezistentei vaselor de sange de sub ochi.
  3. Prin folosirea unui corector: foloseste un corector in nuante de galben, acesta neutralizeaza albastrul si violetul de pe pielea ta. Corectorul nu te ajuta sa scapi de cearcane, insa te ajuta sa pari mai odihnita si fresh.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *