Vasul de wc suspendat – Cum difera acesta de modelele simple?

Un vas WC suspendat este diferit fata de alte modele vas WC simple, diferenta consta in felul in care este alimentat cu apa de la mecanismul de tragere a apei si in faptul ca scurgerea nu este in pardoseala ci in perete.

Faptul ca vas WC suspendat are scurgerea in peretele pe care este montat si nu in pardoseala a dus la eliminarea piciorului pe care statea initial. Un vas WC suspendat este chiair suspendat, in felul asta se poate curata mult mai bine locul in care este amplasat.

Un vas WC suspendat are de multe ori o forma putin mai neobisnuita decat alte vase WC simple, ceea ce inseamna ca gasirea si montarea unui capac potrivit poate sa fie mai anevoioasa.

Din acest motiv foarte multe dintre vas WC suspendat se cumpara cu capacul deja instalat. Multe dintre aceste capace pentru vas WC suspendat fiind speciale, cu forme neobisnuite si de multe ori capacele pentru vas WC suspendat sunt echipate cu o tehnologie care nu permite trantirea capacului pe suprafata vas WC suspendat cu zgomot.

Din cauza existentei acestui capac inclus in pret si obligatoriu de achizitionat, dar si din cauza faptului ca un vas WC suspendat are nevoie de conditii speciale pentru instalare si mai ales din cauza ca un vas WC suspendat este mai elegant si mai special, vas WC suspendat are in general preturi mai mari.

Preturile pentru un vas WC suspendat din material ceramic, care include capacul fara trantire cu zgomot si care include si un minimul din echipamentele de instalare costa in jur de 600 de lei, pret mai mare decat in cazul unui vas WC ne suspendat, simplu.

Bideu pentru vas wc

Cand urmeaza sa va mobilati baia incercati sa cumparati toate obiectele sanitare impreuna. In felul acesta va asigurati ca instalati toate obiectele sanitare si ca toate obiectele sanitare se potrivesc intre ele si nu trebuie sa porniti in cautari speciale pentru un bideu pentru vas WC.

Totodata, daca va cumparati chestii de igiena intima din sex shop ce se pot conecta la bideu, luati aminte la aceste informatii.

In Romania existenta unui bideu intr-o baie nu este obligatorie, insa o baie este mult mai eleganta si chiar mai practica daca are instalat un astfel de obiect. Pentru a va asigura ca totul este in regula ar trebui sa cumparati bideu pentru vas WC potrivit, preferabil impreuna sau facand parte din acelasi set.

Pentru lucrul asta va trebui in anumite situatii sa trebuiasca sa faceti o comanda speciala pentru bideu pentru vas WC, insa asteptarea va merita in mod sigur si nu veti regreta. In majoritatea situatiilor bideu pentru vas WC este prezent impreuna cu vasul de WC si chiuveta in acelasi depozit al magazinului dar uneori lucrurile nu sunt atat de simple si va trebui ca respectivul bideu pentru vas WC sa fie comandat din catalog direct de la firma producatoare.

Pentru a rezolva astfel de situatii ori pentru a instala un bideu pentru vas WC fara sa fie nevoie de a cumpara vasul in sine, am putea apela la tehnologia moderna. Tehnologia, cum spuneam, a rezolvat problema spatiului de exemplu. Spatiul care ar fi fost ocupat de un bideu pentru vas WC, mai exact vasul acestui bideu.

Aceasta problema a fost rezolvata prin inventarea unui capac pentru toaleta cu bideu pentru vas WC inclus. Acest capac este legat la o sursa de apa calda si rece, are robinet si se poate folosi la fel de usor ca si un bideu pentru vas WC separat.

Este mai simplu de folosit un bideu pentru vas WC separat insa daca este nevoie de instalarea unui astfel de bideu pentru vas WC intr-un loc in care nu exista destul spatiu ori in care nu exista scurgerea necesara se poate face aceasta instalare a capacului de toaleta care are inclus bideu pentru vas WC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *