cont-pe-Amazon

Cum se face cont pe Amazon si cum cumparam de pe Amazon

Ai aflat de site-ul Amazon.com din diferite surse, l-ai accesat, ai vazut cateva produse care te-ar interesa dar nu ai cont si nu sti cum sa cumperi de pe amazon? Iata solutia! echipa noastra iti vine in ajutor cu acest articol in care te sfatuieste cum se face cont pe amazonsi iti explica cum cumparam diverse produse de pe amazon.

Cum se face cont pe Amazon

In momentul in care plasezi o comanda pe amazon.com contul iti este creat automat intrucat, cand ai plasat prima comanda, datele tale vor fi stocate pe un server securizat. Ti se va cere o adresa de e-mail  ( pentru a ti se comunica statul comenzii – expediata sau inca nu) asociata cu o parola.

Atunci cand vei efectua o noua comanda va trebui sa te loghezi cu aceeasi adresa e-mail si aceeasi parola; astfel vei economisi timp din moment ce detaliile de plata si de transport vor fi asociate actualului tau cont; ai, de asemenea, posibilitatea sa adaugi noi detalii in contul tau in orice moment. Pentru a-ti vizualiza sau modifica informatiile personale da click pe ” Your account” din partea dreapta sus a fiecarei pagini a site-ului amazon.com.

Cum cumparam de pe Amazon

Sa cumparam de pe Amazon este foarte simplu, nu trebuie sa avem un cont deoarece, cum am mai spus, profilul nostru va fi creat automat imediat ce plasam prima comanda. Amazon NU accepta comenzi prin telefon, fax sau e-mail ci DOAR online. Pasii de urmat pentru a comanda de pe Amazon sunt:

  • acceseaza site-ul Amazon.com si alege produsul/produsele pe care vrei sa-l cumperi;
  • odata ales, adauga produsul in cos;
  • introdu adresa de livrare si plateste. Amazon.com accepta plata prin Visa, Visa Electron, MasterdCard, American Express si Maestro internazionale.
  • Amazon.com primeste autorizatia de plata;
  • produsul tau este ambalat;
  • suma de plata este luata de Amazon de pe cardul tau de credit;
  • produsul tau este preluat de curier si iti va fi livrat.

Daca vrei sa comanzi un produs de pe Amazon.com este suficient sa da click pe acel produs iar apoi pe butonul ” Add to cart”; poti accesa continutul cosului tau in orice moment cu un simplu click pe butonul cu cosul pe care-l gasesti in partea dreapta sus a paginii, langa ” your account”.

Inainte a completa procesul de cumparare online si de a efectua plata, controleaza toate articolele din cosul tau; in cazul in care nu vrei sa cumperi imediat un anumit produs, da click pe ” save for later” pe care-l gasesti langa produs; acest articol/produs va fi introdus intr-o lista ( ” saved for later”) cu articole salvate pentru a fi cumparate succesiv. Cand esti sigur ca in cosul tau sunt toate articolele care te interesau da click pe butonul „proceed to Checkout” care te va trimite la prima pagina a formularului de ordin.

Paginile care vor urma te vor ajuta sa completezi formularul de ordin in care iti va fi indicata o data de trimitere si una de livrare a comenzii, aceasta fiind bazata pe disponibilitatea produselor si a transportului ales. Ai posibilitatea de a verifica aceste informatii in orice moment logandu-te cu adresa de mail si parola asociata in ” your account”.

Trebuie sa mai sti si ca nu poti cumpara o infinitate de produse intrucat, pentru o mai buna functionare, Amazon.com isi rezerva dreptul de a stabili o limita maxima de produse care pot fi achizitionate, aceasta putand fi aplicata comenzilor multiple efectuate de acelasi client sau de acelasi cont.

In cazul in care vrei sa modifici sau sa anulezi comanda plasata o poti face DOAR daca aceasta nu a fost inca preluata de curier ori trimisa; pentru a o modifica da click pe ” your account” din dreapta sus a paginii Amazon.com si selecteaza ” View current orders” unde poti face modificarile dorite.

Pentru a verifica daca comanda ta a fost trimisa trebuie sa te loghezi cu adresa de e-mail si parola asociata si retine ca, pentru o mai mare siguranta, Amazon.com trimite informatiile legate de comanda ta NUMAI la adresa de mail folosita pentru logare.

In ceea ce priveste transportul international Amazon.com foloseste doua modalitati de transport: Express si Standard; aceasta din urma este gratuita pentru comenzile mai mari de 19€, iar produsele iti vor fi trimise imediat ce sunt disponibile, oricum atunci cand plasezi comanda poti alege tipul de transport dorit.

Shopping placut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *