Bvlgari BVL Blue

Parfumuri Bvlgari Pentru Barbati – Cele Mai Frumoase Parfumuri

Parfumuri Bvlgari Pentru Barbati – Cele Mai Frumoase ParfumuriPrimele parfumuri create de acest brand au fost lansate in in 1992, devenind imediat populare in intreaga lume datorita noutatii esentelor create si a calitatii ingredientelor folosite. De atunci, Bvlgari s-a consacrat pe piata parfumurilor fiind recunoscut in prezent ca un brand de inalta calitate.

Parfumurile pentru babati sunt create pe baza filosofiei Bvlgari, viziunea acestui brand fiind de a “uni designeri talentati si creatorii de prestigiu cu parfumieri”. Fiecare parfum Bvlgari reprezinta o expresie a luxului si captiveaza rafinamentul si eleganta specifica brandului.

Bvlgari AQVA pour Homme

Bvlgari AQVA

Parfumul pentru barbati Bvlgari AQVA pour Homme transmite prospetime si puritate naturala. Dintre parfumurile pentru barbati create de Bvlgari, acesta a fost creat folosind esente inspirate de cele patru elemente de baza din natura: apa, foc, pamant si aer.

Bvlgari AQVA pour Homme a fost lansat tocmai in anul 2005, sub semnul originalitatii sale inconfundabile – aroma oceanului – care a devenit foarte populara, si nu doar in randul barbatilor.

Bvlgari Aqva pentru barbati a aparut dupa o ideea a lui Jacques Cavallier, un talentat inventator de parfumuri. Aceasta a fost inspirat de adancimea marii, de briza racoroasa si aroma citricelor atunci cand a creat parfumul. Prima aroma care se lasa inspirata este cea a portocalelor combinate cu mandarine. Combinatia este foarte neobisnuita, ceea ce confera parfumului un plus de originalitate.

Dupa cateva minute, aroma citricelor dispare treptat, pentru a fi inlocuita cu prospetimea ierbii de mare, Posidonia, iar aroma creste astfel in prospetime. Dar adevarata inima a parfumului nu este constituita din iarba marina Posidonia, magia parfmului constand in floarea de levantica, pentru ca tot acest amestec sa fie inchis de baza de ambergris.

Toate acestea pentru ca AQVA man sa se asorteze in perfecta armonie cu corpul, mintea si lumea ta exterioara. Este o gratie naturala innascuta ce il caracterizeaza pe cel care prefera parfumul. Asadar, aroma il defineste pe cel care este capabil sa se delecteze cu magia elementelor naturale, le cunoaste radacinele si esenta – mai ales in cazul apei si al adancimilor.

Parfumul este adresat acelui barbat care are incredere in insitinctele si intuitia sa, care este tot timpul calm si detine controlul. Masculinitatea absoluta este astfel reflectata de modul sau simplu de viata. In plus, energia sa interna si emotia sa il recomanda ca pe un barbat care detine controlul asupra tuturor lucrurilor.

Bvlgari Pour Homme Soir

Bvlgari Pour Homme Soir

Un parfum elegant, potrivit pentru un barbat rafiant si sofisticat. Potrivit pentru o intlanire romantica datorita senzualitatii aromei.

Mai multe informatii despre compozitia si caracterisiticile parfumului barbatesc Bvlgari Pour Homme Soir le poti vedea pe pagina individuala a parfumului sau dand click mai sus, pe numele esentei.

Bvlgari Aqva Marine pour Homme

Acum trei ani Bvlgari lansa din nou pe piata o aroma cel putin curioasa printre parfumurile pentru barbati lansate pana in acel moment- Bvlgari Aqva Marine. Pentru cine era creat acel parfum? Conform descrierii producatorului Bvlgari Aqva Marine se adresa ‘unui barbat cu spirit sportiv, cu o mare pofta de viata, care iubeste sa exploreze lucruri noi si se lasa purtat de noi experiente. Pentru cel care traieste fiecare zi la maximum, este spontan si nu refuza nici o provocare care ii apare in fata’.

Bvlgari Aqva Marine

Este inca o dovada de neconventional din partea Bvlgari, iar daca spiritul tau este la fel de aventuros atunci Aqua Marine pour Homme este clar creat pentru tine. Inventatorul parfumului este din nou, Jacques Cavallier, care aduce iarasi o aroma deschisa si usoara cu tonuri apasatoare si sobre – caracteristice pentru parfumurile barbatesti. Claritatea notelor marine, puritatea si simplitatea sunt definitorii pentru acest parfum.

In nota sa intiala, parfumul se deschide cu o nota fresh de grepfruit, in amestec cu flori de portocal, pentru tonuri un pic mai dulci. Apoi, in numai cateva minute aceste esente vor fi inlocuite de o aroma marina delicata de iarba de mare, Posidonia si flori de rozmarin . Baza parfumului este completata de o unda dulce mintata de cedru alb si ambergris.

Lansarea pe piata a lui Aqva Marine pour Homme a adus nu numai nenumarati fani pentru casa de parfumuri, dar si o atitudine noua, indrazneata, ce ii caracterizeaza total pe cei de la Bvlgari.

Bvlgari BVL Blue

Bvlgari BVL Blue

Bvlgari BVL Blue este asemenea culorii care i-a dat si numele, plin de mister si seductie, ceea il face un parfum si mai sofisticat. Astfel, aroma sa ne reaminteste de esenta si spiritul Bvlgari, devenind o anagrama si o bijuterie perfecta pentru timpurile modern. BVL Blue este unul dintre cele mai populare parfumuri pentru barbati create de brandul Bvlgari. este un parfum intens, cu o aroma scanteietoare.

  • Note de inceput:: anason, violeta, mandarine, liqueur
  • Note de mijloc: benzoin, ambra gri, mosc
  • Note de baza : patchouli, vetiver Hawaian, iris

Un site informativ despre parfumurile Bvlgari. Recenzii, descrierea parfumurilor, imagini si istorie. Toate informatiile de care ai nevoie daca esti in cautarea unui parfum sau daca vrei sa afli mai multe lucruri interesante despre parfumul tau preferat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *