ventuze silicon ieftine

De ce ventuzele din silicon reprezinta un tratament sigur

Puterile vindecatoare ale ventuzelor se cunosc de mii de ani, iar de-a lungul timpului acestea au cunoscut imbunatatiri semnificative. Dovada sta numarul tot mai mare de pacienti care au inceput sa imbratiseze aceasta metoda de tratament. Primele ventuze au fost confectionate din corn de animal si au aparut pentru prima data in spatial indo european. Trecerea s-a facut imediat la cornul de animal la bambus, alama si ceramica.

ventuze silicon ieftineVentuzele din silicon erau folosite la eliminarea suau tratarea celulitei, acest aspect de coaja de portocala atat de nedorit de nici o femeie. Totodata, aceste ventuze masaj se folosesc si pentru masajul facial avand rol de intinerire a pielii, dar si mentinerea fermitatii acesteia. Daca ridurile va dau batai de cap, apelati cu incredere la tratamentul cu ventuze masaj. Aceste ventuze au o marime de 4,5 cm, fiind folosite in masajul anticelulitic.

Din pacate, pe langa acest tratament va trebui sa urmati si o dieta. Renuntati la sucurile acidulate, prajeli si mancarea nesanatoasa si dulciuri. Pentru coapse se folosesc ventuzele din silicon de 7 cm, acestea fiind aplicate pe abdomen, spate si picioare, iar cele mici se folosesc pentru urechi si degete. In caz de detoxifiere a organismului, pe corp vor trebui aplicate in jur de 30-50 de ventuze pentru ca rezultatele sa fie cele dorite. Ventuzele din silicon sunt foarte placute la atingere, avand o suprafata neteda. Sunt transparente, iar acest lucru ii ofera pacientului posibilitatea de a vedea ceea ce face medicul specialist cu pielea sa. Siliconul este un material foarte rezistent, iar daca este pastrat in conditii bune, va avea o viata lunga.

Cum se „pregateste” pielea

Inainte de a fi aplicat tratamentul cu ventuze silicon, pielea trebuie hidratata cu ulei de masaj sau crema hidratanta pentru ca ventuzele sa fie aplicate cat mai usor. Specialistul va folosi miscari circulare si liniare pentru ca ventuzele sa fie impinse cu usurinta pe suprafata pielii pentru a face cat mai putin dureroasa aplicarea acestea.

Tratamentul cu ventuze poate fi facut si acasa, insa daca va uitati la filmulete de pe Internet si nu ii dati de capat, cel mai bine este sa va adresati unui specialist. Este posibil sa dati gres din prima si nu este indicat sa faceti experimente pe sanatatea voastra. Sunt multi clienti care s-au bucurat ca pretul ventuzelor din silicon este mic, insa nu s-au descurcat cu masajul.

Important este sa nu va jucati cu sanatatea voastra. Dupa cateva utilizari, ventuzele se pot intari si v-ati bucurat ca ati dat bani putini, insa calitatea produselor lasa de dorit. Ventuzele din cauciuc sunt cele mai bune, deoarece au o durata de viata foarte mare. Tratamentul dureaza pana cand pielea incepe sa se inroseasca. Atunci inseamna ca tratamentul incepe sa isi faca efectul. Pacientul va trebui sa stea intins o ora pe pat, infasurat pentru a putea transpira.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *