cum-incarc-video-pe-youtube

Cum sa incarc video pe Youtube

Iata aici un mic ghid virtual in care echipa noastra iti da cateva sfaturi utile despre cum sa incarci un video pe Youtube. Pentru a incarca un video pe Youtube, acceseaza pagina de Youtube, logheaza-te in contul tau, iar daca nu ai cont pe Youtube poti utiliza un cont Gmail sau un cont Google.

Daca nu ai un cont pe Google afla cum sa faci cont pe Google.

Cum sa incarc video pe Youtube:

  • Acceseaza site-ul Youtube.com, autentifica-te in contul tau cu numele de utilizator si parola asa cum arata in imaginea de mai jos,
  • dupa care da click pe ” incarcati” si vei fi redirectionat catre pagina unde poti incarca video-ul tau.

Cum se extrage melodia mp3 dintr-un video

Cu siguranta la vizionarea unui film ti s-a intamplat sa ramai captat de o melodie de fundal sau de o scena cu fraze memorabile. Ti-ar placea sa ai mereu cu tine acea melodie sau fraza pe mobil sau mp3? echipa noastra iti vine in ajutor cu acest articol in care iti da cateva sfaturi utile despre cum se extrage melodia mp3 dintr-un video, cu programul MP3 Extractor, complet gratuit.

Video MP3 Extractor este un program gratuit care iti permite sa extragi audio ( muzica si/sau fraze celebre) dintr-un video deja incarcat in pc-ul tau si sa-l salvezi in format MP3. Prin acest program, cu cateva click-uri, poti extrage audio ( melodii, s.a) din video-uri in format AVI, MP4, WMV si ASF avand, de asemenea, posibilitatea de a ajusta calitatea.

Daca esti interesat de cum se extrage melodia mp3 dintr-un video, primul pas care este de facut este acela de a descarca programul de pe site-ul Softpedia dupa care continui cu instalarea acestuia in computerul tau. Cand instalarea este completa, lanseaza Video MP3 Extractor si da click pe butonul cu 3 puncte, situat in dreptul cuvantului „video” pentru a selecta video-ul de la care doresti sa extragi melodia.  Continua apoi cu un click pe cele 3 puncte din dreptul cuvantului „MP3” pentru a indica unde vrei sa salvezi fisierul mp3 obtinut. Poti modifica si calitatea fisierului pozitionandu-te cu cursorul mouse-ului pe indicatorul barii de calitate ( Quality); tine minte ca, cu cat indici o calitate mai ridicata cu atat dimensiunile fisierului vor fi mai mari. Da acum click pe „Start” pentru a salva MP3-ul extras din video.

Nu ne ramane decat sa-ti uram spor la treaba si distractie placuta la extragerea melodiilor din video-uri. Ai vazut cat de usor este sa extragi melodii MP3 cu acest program gratuit? Punem pariu ca nu te-ai asteptat.

Lasă un răspuns