BestHairBuy

BestHairBuy for you

RO♥: Ne place sa fim diferite, asta e clar. Daca s-ar putea sa ne schimbam look-ul in fiecare zi si sa nu purtam niciodata aceleasi haine ar fi perfect! Din pacate toate acestea nu sunt posibile, cel putin nu pentru mine…

Haine, desi am destule, niciodata nu sunt suficiente, iar cand ma uit cu ce sa ma imbrac nu gasesc niciodata ceva destul de potrivit asa ca nu vreau sa mai intru in detalii.

EN: We like to be different, that is a fact.If we could change our look daily without wearing the same clothes every day it would be perfect! But this is not possible, at least for me…

Clothes, even if I have many, it is never enough, and when I search something to wear I never find what I desire so I don’t want to get in to details.

In ceea ce priveste look-ul, as mai putea lucra la el… Momentan sunt in pana de idei, parul meu nu este nici lung dar nici scurt si port mereu aceleasi bucle sau il intind. Va vine sa credeti ca eu am crezut mereu ca vedetele au parul asa frumos pentru ca folosesc nu stiu ce produse si pentru ca au, bineinteles, bani sa mearga in fiecare zi la salon si sa il aranjeze? Cat de naiva am fost! Tocmai citeam un articol despre diferite vedete si despre cum arata ele cu parul lor natural, dar si cu extensii. Uite asa mi s-a aprins beculetul si schimbarea de look, zilnica, nu am mai devenit chiar atat de imposibila.

Am cautat dupa ceva peruci, extensii din par natural de calitate si am ajuns pe site-ul BestHairBuy. Am gasit 3 categorii si ma gandeam sa vi le prezint pentru ca poate va intereseaza si pe unele dintre voi

EN: When it concerns the look I may have somthing to change it…But for the moment I don’t have any ideea, my har is not too long but not too short and I make it curly or I strech it. Can you believe it that I thought that stars are using some special products and that they spen hours in salons? I was such naive! I was just reading an article about some stars and how their natural hair looks with hair extensions. Now I got the ideea of changing my look daily it will not be such a big challange.

I have searched for some wigs, natural quality  hair extensions and I have found BestHairBuy. I have found 3 categories and I was thinking about showing to you.

BestHairBuy Extensii

Pentru a adauga un plus de vloum, dar si lungime as alege un set de extensii de par. Gasiti pe site toate culorile si toate marimile asa ca va puteti juca cu ele cum doriti.

BestHairBuy Șuvițe de păr

Acelasi lucru este valabil si pentru acest tip de suvite. Diferenta dintre extensii si acest tip de suvite este ca acestea nu sunt vopsite asa ca nu le puteti achizitiona decat in culoare naturala.

BestHairBuy Peruci

Si perucile sunt confectionate tot din par natural si arata foarte bine. Parul meu este destul de ok si acum asa ca nu as avea nevoie chiar de peruca, dar probabil ca exista persoane care din diferite motive au inceput sa ramana fara sau s-au tuns foarte scurt si acum le pare rau.

Lasă un răspuns