Cum se face cont Apple

Toti proprietarii de orice device marca Apple știu ca pentru a descărca, actualiza și configura orice aplicatie au nevoie de un ID Apple. ID-ul Apple este un cont propriu ce contine date cu caracter personal de noi furnizate pentru a descărca App. Acestea pot fi definite ca niste programe ce se pot instala pe propriul dispozitiv fie că este vorba de un iPhone, iPod sau iPad: jocuri, programe de socializare, productivitate, fotografie, educație etc. O gamă largă de aplicații ce pot fi gratuite sau cu plata, dar care, pentru a putea fi descarcate, este necesara posesia unui cont Apple. Iar in acest mic ghid virtual echipa noastra va va da cateva sfaturi utile despre cum se face cont Apple.

Evident pentru a putea face un cont Apple avem nevoie de un computer conectat la internet; deschidem apoi browser-ul (Chrome, Windows Explorer, Firefox …), si accesam link-ul: https://appleid.apple.com/ro/ care ne va trimite chiar la pagina de internet unde ne putem face propriul cont Apple.

Odata deschisa aceasta pagina dam click pe „Create an Apple ID.” In acest punct se va deschide o noua pagina, citim termenii si conditiile „Read the Apple Customer Privacy Policy” din partea stanga. In partea dreapta in schimb trebuiesc completate campurile „Apple ID”, „Password”, „Confirm password”, intrebarea de securitate si toate datele cerute de formular fara a uita insa sa bifam casuta „I have read and agree to the Apple Terms of Service and Apple Customer Privacy Policy”.

Apoi dam click pe „Create an Apple ID” pentru a conclude aceasta procedura de inregistrare. Ajunsi in acest punct Apple ne va trimite un e-mail de confirmare la adresa de mail de noi furnizata in formularul de inscriere; deci verificam daca am primit acest e-mail si dam click pe link-ul furnizat de Apple in acesta. Acest lucru va confirma oficial contul nostru Apple si putem descarca diferite App din Apple Store. Retinem ca trebuiesc introduse ID-ul și parola în sectiunea „iTunes Store” din „Settings” al device-ului nostru si, odata logati, ne bucuram de aplicatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *