cuptor cu microunde

Daewoo Retro KOR-6LBRC pentru un aer special

Fiecare dintre noi cauta sa isi amenajeze propria locuinta dupa bunul plac sau in asa mod in care sa se bucure de un aer special si relaxant iar pentru asta fiecare element este important si fiecare element poate sa isi aduca o contributie. In cazul in care discutam despre bucatarie si despre cum aceasta poate sa fie transformata intr-un loc relaxant si intr-un loc in care sa gatiti cu placere atunci partea de electrocasnice este cea mai importanta. Aceasta parte a electrocasnicelor poate sa cuprinda si unele elemente precum ar fi un cuptor cu microunde iar un model care se poate situa in aceasta gama este si Daewoo Retro KOR-6LBRC.cuptor cu microunde

Dupa cum se poate observa si din numele sau din denumire un astfel de model poate sa impresioneze cu siguranta si asta chiar si fara a trece la punerea in functiune a acestuia prin intermediul unui design retro pe care il are. Acest design cu nuanta crem pe care o are, cu muchiile usor rotunjite vine sa aduca acea pata sau acel aer special pe care il poate avea o bucatarie. Totusi fiind vorba despre faptul ca acest element poate sa fie in plus pe langa celelalte electrocasnice necesare trebuie sa si spatiul de care dispune bucataria sa fie unul care sa permita aducerea acestui model Daewoo Retro KOR-6LBRC. Ca si loc de care va avea nevoie pentru instalare este vorba despre unul de 446 x 323 x 270 mm insa pentru partea de utilizare va fi nevoie sa tineti cont si de spatiul necesar deschiderii usii acestuia.

Aer special si functionare speciala cu Daewoo Retro KOR-6LBRC

Cu siguranta aspectul este important insa nu totul se rezuma la asta si trebuie sa privim si ceea ce inseamna partea de functionare a acestuia si utilitatea efectiva iar pentru asta mai poate conta un aspect si acela este acela de a pozitiona cuptorul suspendat si veti avea pentru asta greutatea de 11,5kg. Tot ca si aspect privind functionarea si utilizarea Daewoo Retro KOR-6LBRC mai poate conta si partea interioara a cuptorului iar asta inseamna tipurile de vase pe care le puteti utiliza iar asta inseamna luarea in calcul a suportului rotund pe care il are iar asta inseamna si partea de suport rotund sau capacitatea de 20l.

Pentru unele persoane cuptorul cu microunde este elementul care ii poate ajuta sa pregateasca unele gustari dar in acelasi timp mai poate fi vorba si despre partea in care acesta poate ajuta la pregatirea unor alimente congelate sau semipreparate. Intreaga utilizare a Daewoo Retro KOR-6LBRC insa tine si de puterea de 800W pe care o are dar si de modul de control a functionarii prin intermediul unui panou electronic si care aduce si un afisaj de tip LED. De la panoul pe care il detine aveti posibilitatea de a seta ce timp doriti, de a seta ce treapta de putere sau de functionare doriti insa cele 5 disponibile vin pe langa functiile precum cea Zero & On care intrerupe alimentarea cu energie electrica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *