Adauga o cutie de abonare pentru newsletter

Prin urmare, ai creat o lista de email pentru siteul tau web. Acum, cum poti sa faci oamenii sa se aboneze la newsletterul tau ? Iti recomand un formular de inscriere pe bara laterala a siteului web si pe pagina ta de start. De asemenea, iti recomand o cutie de inscriere prin mail. Aceea e mica notificare pe care o vezi ca apare sau dispare pe siteul meu web si pe alte siteuri, unde primesti o invitatie rapida de a te alatura unei liste de mail.

Acum, stiu ca unii oameni ar putea sa ezite sa adauge un astfel de lucru pe siteul lor web, deoarece cred ca oamenii o sa urasca acest lucru sau o sa li se para enervant.

Dar eu nu am avut si eu o astfel de experienta. Eu am avut una timp de multi ani si am avut doar foarte putine plangeri ( in timp ce mii de oameni au folosit-o pentru a se inscrie la newsletter).

Totusi, am urmat aceste doua reguli pentru a nu face ca aceasta cutie sa nu fie enervanta:

-apare la putin timp dupa ce un utilizator a avut putin timp sa imi citeasca materialul, deci dupa aproximativ 30- 60 de secunde

-apare o singura data pentru fiecare vizitator ( si nu de fiecare data atunci cand imi viziteaza siteul web).

Implica-te prin folosirea platformelor sociale

Setarea unor profile pentru siteul tau web pe cele mai populare platforme de socializare, cum ar fi de exemplu Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn si altele, si distribuirea continutului tau si implicarea cu cititorii tai iti poate aduce foarte multi vizitatori noi pe siteul tau web.

Daca nu ai prea mult timp de pierdut in fiecare saptamana, poti alege doar o singura retea de socializare pe care sa te concentrezi. Ai putea avea parte de avantaje mai mari facand acest lucru decat sa incerci sa acoperi toate retelele de socializare si sa te stresezi si sa pierzi prea mult timp facand acest lucru, in loc sa creezi nou continut.

Lasă un răspuns