Cum sa nu te gandesti prea mult la orice

Ce ii impiedica pe oameni sa nu traiasca viata pe care ei si-o doresc ?

Eu as spune ca unul dintre cele mai obisnuite si mai distructive lucruri pe care oamenii le fac este faptul ca ei se gandesc prea mult.

Ei se gandesc prea mult la fiecare mica problema pe care o au, pana cand aceasta devine mult mai mare si mai inspaimantatoare decat este de fapt. Oamenii se gandesc prea mult si la lucrurile pozitive, pana cand acestea nu mai par chiar atat de pozitive ca inainte. Sau oamenii pot sa analizeze  si sa deconstruiasca lucrurile, astfel incat senzatia de fericire care se datora acelor lucruri incepe sa dispara.

Acum, faptul ca te gandesti inainte sa faci un anumit lucru este, cu siguranta, ceva foarte util si bine. Dar, atunci cand stai si te gandesti mult prea mult, poti deveni o persoana care nu mai face nimic in viata. Mai practic, devii o persoana care isi saboteaza singura lucrurile bune care i se intampla in viata.

Stiu si eu cum e. Si eu obisnuiam sa ma gandesc mult prea mult la lucruri si acest lucru ma tinea inapoi in moduri care nu sunt deloc distractive. Dar, in ultimii 10 ani, am invatat cum sa fac aceasta problema sa fie atat de mica, incat mai apare doar foarte rar si, daca apare, stiu ce am de facut pentru a depasi aceasta problema.

In cadrul acestui articol, mi-ar place sa iti impartasesc 12 obiceiuri care m-au ajutat intr-un mod foarte bun sa devin un ganditor mai bun si mai inteligent si sa traiesc o viata mai fericita, lipsita de orice teama inutila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *