Tipuri de Ceai la Plic

Ceaiuri la plic – care sunt cele mai bune?

Cererea de ceaiuri la plic este una foarte mare si asta pentru ca sunt produse consumate atat in restaurante/cofetarii/cafenele cât si acasa. Comoditatea plicurilor de ceai fac din acestea unul din cele mai apreciate produse pentru a prepara rapid o bautura fierbinte.

Totusi, atunci cand vreti sa cumparati ceaiuri la plic asigurati-vă de faptul ca o sa cumparati un produs de calitate, care sa contina plante sau fructe si fara sa aiba aditivi sau coloranti. Un ceai de foarte buna calitate nu trebuie sa coloreze apa imediat ce adaugati apa fierbinte. Daca acest lucru se intampla, inseamna ca produsul cumparat contine o serie de susbstante colorante.

Ceaiurile la plic sunt extrem de folosite in restaurante/cafenele/cofetarii deoarece sunt foarte usor de folosit si puteti pregati clientilor un ceai bun fara ca acestia sa astepte foarte mult. Timpul de infuzare al plicurilor de ceai este diferit in functie de continutul acestuia.

In randurile urmatoare vom vorbi despre gama de ceaiuri la plic de la Coffeepoint, beneficiile ceaiurilor la plic, din ce ar trebui sa fie fabricat un plic si la ce trebuie sa fim atenti atunci cand vrem sa cumparam pliculete de ceai.

Ce sunt ceaiurile la plic?

Pliculete de ceai sunt pachetele ce contin diverse plante, frunze de ceai sau fructe uscate din care se prepara bauturi fierbinti. Acestea sunt fabricate, in mod normal din hartie pentru filtru sau din plastic alimentar. In general, plicurile de ceai au atasate, in partea superioara, un fir textil cu eticheta, ce folosesc pentru a scoate pliculetul de ceai din cana.

Ceaiuri la PlicPrimul pliculet de ceai a fost inventat in anul 1903 (in America) iar mai apoi, in anul 1904 deja au inceput a fi comercializate. In 1908 ceaiurile la plic au inceput sa fie exportate in toata lumea dar beneficiile terapeutice ale ceaiurilor au fost descoperite cu mii de ani in urma, inca de pe vremea Împaratului chinez Shennong.

Dacă la inceput ceaiul a fost folosit ca si tratament, acum, ceaiurile sunt extrem de diverse si momentul de savurare a unui ceai este unul de relaxare, la o intalnire cu prietenii sau cu familia, la restaurant sau acasa.

Ceaiuri la plic de la CoffeePoint:

Daca aveti o activitate in domeniul Horeca atunci ceaiurile la plic nu trebuie sa lipseasca din locatia voastra. Acestea se vor consuma atat in sezonul rece cât si pe timpul verii. Pe langa faptul ca sunt foarte practice, din ceaiurile la plic puteti obtine un ceai de calitate, aromat si gustos – asta daca alegi produse de calitate. De aceea o sa vorbesc despre gama de ceaiuri la plic de la CoffeePoint.

CoffeePoint este un magazin specializat pe distributia de cafea pentru aparatele de vending si pentru HoReCa, ceaiuri pudra si alte sortimente de bauturi instant destinate folosirii in automatele de cafea si ceaiuri la plic pentru HoReCa.

Gama de ceaiuri este un variata astfel ca veti gasi ceaiuri precum lamaie si ghimbir, portocale, menta, fructe uscate si alte combinatii de plante si fructe. Ceaiurile obtinute din aceste plicuri sunt aromate, cu un gust intens si foarte apreciate de consumatori.

Un lucru foarte important este sa alegeti cele mai bune produse pentru clientii vostri sau pentru voi, daca le consumati acasa. Asa ca, puteti alege gama de ceaiuri la plic BIO – din fructe si plante adevarate, fara chimicale si coloranti.

Avantajele ceaiurilor la plic:

Unul din cele mai mari avantaje ale ceaiurilor la plic este acela ca sunt extrem de rapid de pregatit si nu aveti nevoie de o cana cu infuzor pentru a va pregati un ceai. Puteti folosi plicul de ceai intr-o cana normala sau un pahar din carton.

Plicurile de ceai sunt deja dozate astfel ca atunci cand trebuie sa faceti un ceai nu mai este nevoie sa folosi o masura pentru amestecul respectiv si de asemenea, este o modalitatea mai igienica de pastrare a amesteculu de fructe si frunze.

Plicuri de Ceai

Au un design atractiv – daca pana acum cativa ani era un singur tip de pliculet de ceai, acum gasim pe piata o variatate mare – fie le gasim sub forma de pliculete triunghiulare, patrate, rotunde, piramidale etc. fie pe cele clasice, dreptunghiulare.

Nu facem „mizerie” atunci cand vrem sa facem un ceai – pentru ca nu mai este nevoie sa folosim o masura si nu avem nevoie nici de infuzor. De asemenea, nu vor ramane resturi de fructe sau frunze in ceai ci acesta va fi perfect filtrat.

Sunt cele mai folosite tipuri de ceaiuri din industria HORECA tocmai pentru ca sunt deja dozate, nu se pierde mult timp pentru prepararea acestora, exista o varietate mare de combinatii de fructe si plante si nu este necesar a folositi o cana cu infuzor.

Dezavantajele ceaiului la plic:

Ceaiurile la plic pot fi unele foarte bune si sanatoase insa unele (de obicei sunt cele mai ieftine) nu contin toti compusii sanatosi ai plantelor.

Daca aveti o afacere si doriti sa serviti clientilor ceai la plic recomand sa cumparati ceaiuri de calitate, eventual cele cu eticheta BIO pe care le gasiti in magazinul CoffeePoint – un furnizor de incredere.

Unele ceaiuri la plic nu infuzeaza complet aroma si asta pentru ca pot fi prea mici. In cazul in care frunzele nu au destul ”loc” in plic, acestea nu pot perfuza toata aroma iar ceaiul nu va fi la fel de aromat si gustos.

Cititi cu atentie eticheta pliculetelor de ceai iar daca nu vi se pare un produs bun si nu este 100% natural, indreptati-va atentia catre alte sortimente sau catre ceaiurile vrac.

Lasă un răspuns