despre-produsele-pentru-marirea-penisului

Produse pentru marire a penisului – Functioneaza?

Vanzatorii de pretutindeni afirma ca produsele pentru marirea penisului functioneaza. Insa chiar este adevarat?

Marimea penisului este o sursa comuna de anxietate a barbatilor de pretutindeni. Oamenii de afacere au exploatat aceasta frica si au creat companii de milioane de dolari bazate pe aceasta tema, creand industria produselor pentru marirea penisului.

despre-produsele-pentru-marirea-penisului

In acest articol vom discuta despre cat de eficiente sunt acele produse pentru marirea penisului si efectele secundare a acestor metode. De asemenea, vom vorbi si despre marimea normala atat in lungime cat si in latime a unui penis si cand este indeajuns de mica pentru a merge la un doctor.

Poate o persoana sa creasca marimea penisuluI?

Majoritatea oamenilor care vor sa foloseasca tratamente pentru marirea penisului au un penis normal, adica suficient df mare pentru a avea o activitate sexuala capabila pentru a provoca orgasm partenerei si pentru a urina.

Producatorii afirma ca produsele lor, precum cremele, pastilele si orice alt dispozitiv sunt capabile de a mari penisul. Unii oameni vor sa mearga mai sigur si aleg calea chirurgicala.

Oricum, o fundatie de urologi din America numita Urology Care Fundation afirma ca aceste metode nu sunt destul de mult testate pentru a garanta succesul lor.

Ce tratamente non-cirurgicale exista?

Exista multe tratamente care se spune ca pot ajuta la marirea penisului, desi acestea nu s-au considerat prea eficiente.

Pastilele si cremele

Aceste produse contin vitamine si minerale, ierburi si hormoni care se spune ca ajuta la marirea penisului. In ciuda oricaror afirmatii, nu exista nicio evidenta clinica despre eficacitatea produselor pentru marirea penisului iar unele pot fi chiar periculoase.

Pompele pentru marire

Pompele pentru penis se folosesc prin punerea mansonului pompei in jurul penisului, dupa care se pompeaza aer pentru a creea o intindere a penisului.

Uneori, pompele pentru marire sunt folosite pentru a trata impotenta pe termen scurt, insa folosita de prea multe ori poate duce la deteriora tesutul pubian, scazand puterea erectiilor. Desi nu se stie foarte multe, s-au descoperit unele cazuri in care aceste pompe au functionat.

Barbatii care au folosit pompele pentru mai mult de 6 luni au vazut obtinut 1-2 cm in plus. Cu toate acestea, astfel de tratamente nu ar trebui intepute fara acordul medicului.

Jelqing

Jelqing este un exercitiu pentru marirea penisului care implica tragerea repetata de penisul flacid folosind o anumita tactica cu degetul mare si cel aratator. Ideea de la baza este ca aceasta tehnica creste capacitatea sanguina a tesutului erectil, rezultand intr-un penis mai mare si mai gros. Din pacate, desi multe articole considera altfel, nu exista nicio dovada ca exercitiile de jelqing functioneaza.

Care este marimea medie a unui penis?

Marimea penisului difera poate varia foarte mult de la o persoana la alta. CU toate acestea, un studiu din 2014 a aratat ca:

  • media unui penis in stare flacida este de 9.16 cm in lungime si 9.31 cm circumferinta (adica 2.9 cm diametru).
  • media unui penis in stare erecta este de 13.12 cm in lungime si 11.66 cm circumferinta (adica o grosime de 3.7 cm diametru).

Autorii au estimat ca 5% dintre barbati au un penis mai mare de 16 cm si 5% dintre barbati au un penis mai mic de 10 cm.

Cand este chirurgia o optiune?

Comunitatea medicala considera ca chirurgia este necesara doar in cazul unui micropenis. Acest termen descrie penisurile care au mai 7.5 cm sau mai putin in stare erecta.

Riscurile si efectele chirurgiei

Operatia de marire a penisului poate avea diferite efecte adverse, inclusiv umflaturi sau infectii in acea zona. Acestea pot deveni atat de severe incat pot necesita amputarea penisului.

operatia-pentru-marirea-penisului

Operatia de marire a penisului poate de asemenea cauza disfunctie erectila.

Cand trebuie sa vezi un doctor?

Cand o persoana are o conditie medicala numita dismorfofobia penisului, care inseamna practic ca barbatul s-a gandit atat de mult la aceasta problema incat acum in ochii lui penisul pare mult mai mic decat este in realitate.

Aceasta tulburare poate duce la depresie, anxietate sexuala si chiar disfunctie sexuala. Unora persoane le este foarte greu sa obtina sau sa mentina o erectie si au o satisfactie sexuala mai scazuta.

PDD sau Penile Dysmorphophobia Disorder cum este numita ea original este o forma de tulburare disformica a corpului si poate veni asupra oricarei parti din corp. Unora li se poate parea ca au anumite parti prea mari, in timp ce altora, cum este in cazul penisurilor, prea mici.

barbat discuta cu doctorul

Exista o metoda sigura pentru a-ti mari penisul?

Aceasta intrebare a fost pusa de foarte multe ori iar raspunsul este da! Se spune ca marimea penisului nu conteaza, dar asta nu este valabil pentru toti. Exista totusi o metoda care iti poate mari penisul? Da, dar aceasta nu implica pastile, creme sau operatii.

Iata cateva sfaturi pentru a mari dimensiunle fara sa folosesti produse pentru marirea penisului sau alte minuni.

  • Uita de produsele pentru marire. Sunt scumpe si false, nu vei obtine niciun centinetru in plus.
  • Uita de operatie. Costa mult si are multe riscuri, de ce sa iti bati capul?
  • Lasa-te de fumat. Fumatul afecteaza in mod direct circulatia, asadar penisul va avea de suferit in dimensiuni daca fumezi.
  • Fa exercitii in mod regulat. Exercitiile cresc sanatatea arteriala, oferind mai mult spatiu de depozitare a sangelui in penis. Astfel, penisul tau poate creste prin exercitii de miscare. Cu toate acestea, nu fa exercitii asupra penisului insusi pentru ca acestea nu vor avea niciun efect. Muschiul penisului nu poate fi crescut precum bicepsii prin exercitiu.
  • Mananca mai putina branza si carne si ma multe fructe si legume. O dieta bogata in colesterol poate provoca probleme de circulatie. Aceasta poate afecta in mod diret marimea penisului tau. Fructele si legumele contin antioxidanti care mentin arterele mari pentru o circulatie corespunzatoare a sangelui.
  • Slabeste. Obezitatea este un factor principal care influenteaza marimea penisului. Grasimea se depune in jurul penisului si il poate face sa para mult mai mic decat este in realitate.
  • Rade parul pubian. Acesta poate face penisul sa arate mai mic decat este in realitate.

exercitiile-pot-ajuta-la-marirea-penisului

Acestea fiind spuse, eu nu recomand sa incerci produse pentru marirea penisului pentru ca mi se par complet lipsite de sens. Cel mai bine este sa incerci in mod natural sa obtii marimea dorita. Daca totusi nu se poate, recomand sa vorbesti cu un medic inainte de a incerca orice tratament pentru marirea penisului.

In final, vreau sa fac o marturisire a unei doamne. Betty Dodson, specialist in educatie sexuala afirma ca majoritatea femeilor obtin orgasm prin stimularea clitorisului, in timp ce barbatii se concentreaza mai mult pe penetrare.

Asadar, cele mai multe femei nu obtin orgasm deoarece barbatii nu folosesc decat penetrarea. Sexul oral poate fi mai placut decat sexul vaginal pentru o femeie. Prin urmare, putem spune ca barbatii nu au penis mic, ci doar o limba pe care nu stiu sa o foloseasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *