Bioderma-Atoderm

Bioderma Atoderm pentru dermatită atopică

În ultimii ani, din ce în ce mai multe persoane se confruntă cu dermatita atopică, care afectează mai ales bebeluși și copiii. Dermatita atopică este o afecțiune a pielii care se manifestă prin mâncărimi, disconfort, înroșirea pielii.

M-am confruntat și eu, cu această problemă, pe când Alex era mic, și știu cât e de frustrant ca mamă să încerci tot felul de produse și să vezi că bebelușul tău tot e plin de bube, se scarpină și nu se poate odihni. Din fericire, au fost doar câteva episoade și am scăpat destul de repede, dar uneori mai revine în special când merge la țară.

În sezonul rece, pielea corpului nostru are nevoie de o îngrijire deosebită. Fluctuațiile de temperatură usucă pielea, iar dermatita atopică tinde să apară mai mult în sezonul rece. Pentru că în povestea ta, nu e loc pentru dermatită,  Bioderma s-a gândit atât la cei mici, dar și la noi, adulții  și a creat gama Atoderm destinată pielii uscate, predispusă iritațiilor.

Am primit kit-ul cu 2 produse: un gel spumant pentru corp și față și un balsam nutritiv pentru corp.

Atoderm Intensive Gel spumant

 • Formulat cu agenţi de purificare și vitamina PP, Atoderm Intensive Gel Spumant combate proliferarea microorganismelor iritante care agravează uscăciunea cutanată.
 • Atoderm Intensive Gel Spumant calmează senzaţia de disconfort și iritaţie și contribuie la consolidarea biologică a barierei pielii.

PĂREREA MEA:

Nu are parfum, ph- neutru, ceea ce este excelent pentru orice tip de piele, nu doar pentru cea sensibilă. Nu conține parabeni și săpun. Chiar dacă nu are săpun, curăță delicat. Gelul are o consistență lichidă, se aplică pe pielea umedă o cantitate mică, deoarece face destul de multă spumă.

Eu nu am pielea alergică sau foarte uscată, deși uneori mă mai confrunt și eu cu episoade, dar îmi place că pielea se simte curată și hidratată după folosire. Am folosit gelul și pe băiețelul meu care are o piele destul de sensibilă. Formula gelului este hipoalergenică astfel că adio piele iritată și uscată.

BENEFICIILE PRODUSULUI:

 • Curăță delicat
 • Calmează senzaţia de disconfort și iritaţie
 • Protejează împotriva uscăciunii cutanate
 • Baza de curățare ultra-grasă respectă echilibrul pielii, garantează o toleranță excelentă.
 • Clătire excelentă

ATODERM INTENSIVE BALSAM

 • Atoderm Intensive Balsam opreşte imediat senzaţia de mâncărime şi disconfortul, graţie ingredientului dermatologic activ cu efect calmant, PEA,
 • Îmbogăţit cu agenţi calmanţi şi purifianţi, calmează imediat inflamaţia,
 • Atoderm Intensive Balsam restaurează durabil bariera cutanată graţie complexului exclusiv Lipigenium™ format din acizi graşi esenţiali şi biolipide prezente în mod natural în piele,
 • Complexul brevetat Skin Barrier Therapy™ limitează adeziunea şi proliferarea Stafilococului Auriu, precum şi penetrarea alergenilor, factori importanţi în agravarea dermatitei atopice.

PĂREREA MEA:

Balsamul are consistența unei creme și se poate folosi pe întregul corp, inclusiv pe față. Indicat atât pentru bebeluși, cât și pentru copii și adulți. Băiatul meu a fost la țară în vacanță și i-am dat acest balsam acolo, pentru că știam că o dată ce schimbă aerul, pielea începe să se înroșească și să aibă mâncărimi. Am văzut că i-au dispărut mâncărimile și roșeața, și așa s-a putut juca fără probleme. Am folosit și eu aceast produs pentru ten, căci din cauza frigului mi se înroșește fața foarte tare, mi se usucă și uite așa mă mai trezesc cu mâncărimi. Mi-a plăcut mult că intră rapid în piele, balsamul este hidratant fără a usca sau încărca pielea, și tenul se simte mult mai bine.

BENEFICII:

 • Calmează senzația de mâncărime și inflamația
 • Restaurează durabil bariera cutanată
 • Restabileşte confortul şi întârzie apariţia unei noi crize atopice
 • Îmbunătăţeşte calitatea vieţii pacientului şi a întregii sale familii*

Dacă sunteți în căutarea unor produse pentru dermatită atopică, nu ezitați să le dați o șansă. Pe mine produsele Bioderma, nu m-au dezamăgit niciodată. Sunt îndrăgostită de apa lor micelară, care îmi ține sub control predispoziția pentru acnee, spray-ul termal e grozav, iar această gamă Atoderm e tot ceea ce aveți nevoie pentru o piele fericită.

Poveștile cu final fericit se citesc pe piele, iar Bioderma te invită să citiți mai multe despre dermatită atopică pe site-ul pieleuscata.

Nu uita de concursul în colaborare cu Bioderma de pe pagina mea de Facebook,  ai șansa să câștigi un kit Atoderm.

Lasă un răspuns