Anti-Age-Global-Yves-Rocher

Anti-Âge Global Yves Rocher Păreri și Sfaturi

Bună, draga mea! Anul acesta, Yves Rocher celebrează 60 de ani de frumusețe, 60 de ani de cercetări și inovații pentru a crea produse eficiente. A m avut ocazia să încerc o nouă gamă YR în materie de îngrijire antirid.

Gama Anti-Âge Global are la bază un concept nou pentru mine, și anume gemoterapia, știința mugurilor. Cercetătorii francezi au pornit de la premiza, că în muguri se concentrează toate elementele esențiale pentru viața și creșterea plantei. Astfel, s-a descoperit faptul că în muguri se găsesc celule vegetale cu o capacitate excepțională de regenerare.  În acest fel, celulele vegetale folosite în realizarea cremelor antirid, devin o sursă naturală de colagen, ușor de asimilat de piele.

Mi se pare fascinant conceptul, de aceea am fost curioasă să le încerc. Dar mai întâi: CÂND ÎNCEPEM SĂ FOLOSIM PRODUSE ANTIRID?

Cercetătorii spun că de la 25 de ani, pielea începe să își piardă din elasticitate. Personal, am început pe la 30 de ani să folosesc produse antirid, depinde foarte mult de moștenirea genetică, însă prevenția e importantă în acest sens.

CE PROMITE NOUA GAMA ANTIRID?

87% dintre femei sunt mulțumite de eficacitate

81% dintre femei își simt tenul revitalizat după o lună de utilizare

80% dintre femei consideră că tenul este uniform după aplicare și mai luminos după o lună de utilizare.

CUM AM FOLOSIT EU PRODUSELE YVES ROCHER ANTI-ÂGE GLOBAL?

PRIMUL PAS: SER CORECTOR ANTI AGE GLOBAL

Acesta se aplică pe pielea curată, după demachiere, dimineața și seara. Având pipetă este ușor de dozat și aplicat. Sunt necesare cam 2-3 picături. Se masează ușor, insistând pe zonele mai problematice, cu riduri. Mi-a fost destul de teamă că folosind și ser și cremă mi se va îngrășa tenul, eu având un ten gras, dar nu a fost așa. Pot spune, că serul este genial, intră extrem de repede în piele, așa că acest aspect este un mare plus.

Preț :136 lei

AL DOILEA PAS: CREMA DE ZI ANTI AGE GLOBAL

Îmi place mirosul acestei game, crema de zi se aplică imediat după serul corector. Sfatul YR este să masați dinspre centru spre extremități prin mișcări circulare. Nu are factor SPF. Textura este fluidă,se absoarbe repede în piele, iar efectul este vizibil după câteva zile, căci tenul pare mult mai fresh, mai luminos. Îmi place că, deși pielea se simte netedă, e ca și cum și-ar lua nivelul optim de hidratare din cremă, fără a fi supra încărcată de ulei sau prea uscată.

PREȚ: 119LEI

AL TREILEA PAS: CREMA DE NOAPTE ANTI AGE GLOBAL

Se aplică serul corector, după o demachiere temeinică, apoi crema de noapte. Nu uitați să masați ușor. La fel ca și celelalte 2 produse, intră extrem de repede în piele. Apreciez foarte mult acest aspect, se vede că YR și-au făcut temele în materie de cerințele femeii moderne de azi. Urăsc, cremele uleioase care băltesc pe ten.

Preț 119lei

AL PATRULEA PAS: CREMA ILUMINATOARE PENTRU OCHI

Să știți că de multe ori uit această zonă și nu îi acord atenția cuvenită. Produsul a venit ca turnat,  îmi place efectul, parcă cearcănele nu mai sunt atât de evidente. Se poate folosi, atât dimineața cât și seara, după aplicarea serumului și a cremei. Crema nu conține uleiuri minerale, coloranți și parabeni.

 

PREȚ: 125LEI.

  CE AM CONSTAT EU?

  • O LUMINOZITATE A TENULUI. Chiar nu mă așteptam ca tenul să arate mai luminos după câteva zile.
  • Tenul arată mai fresh, mult mai bine.
  • Nu irită pielea.
  • Nu îngrașă tenul.
  • O piele mult mai fină, mai netedă.

Sunt mulțumită de această gamă, o s-o folosesc în continuare, pentru că prevenția e cea mai bună armă în lupta cu ridurile.

Aș mai adauga faptul că pe lângă produsele antirid, este important și stilul nostru de viață în lupta cu ridurile. Un somn de 8 ore, multă hidratare pe durata întregii zile, mai puțin stres și mai multă bucurie, sunt câteva trucuri care ajută atât pentru o stare mentală bună, dar și pentru un ten luminos.

VOI FOLOSIȚI PRODUSE ANTIRID? CARE SUNT TRUCURILE VOASTRE PENTRU UN TEN LUMINOS, FĂRĂ RIDURI?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *