rochie

Rochia care devine transparenta atunci cand femeia este excitata!

Rochia se numeste Intimacy 2.0 si a fost inventata de o firma olandeza, Studio Roosegaarde. Aceasta poate fi achizitionata in doua culori: alb sau negru. Rochia este creata din bucati de piele artificiala intre care sunt pusi senzori ce detecteaza schimbari in temperatura corpului si in ritmul cardiac. De obicei, acste schimbari se intampla atunci cand o persoana este excitata, conform Daily Mail.

Cand creste temperatura si ritmul cardiac al persoanei care poarta rochia, zona de la nivelul sanilor isi schimba culoarea si devine transparenta, la fel ca un plastic.

Din pacate insa, nu doar excitarea va provoca aceste schimbari ale rochiei, ci si alte emotii puternice, cum este frica, anxietatea sau bucuria.

Prima versiune a rochiei, Intimacy, putea deveni complet invizbila, in timp ce aceasta varianta devine transparenta doar in zona sanilor.

Creatorul ei, inginerul olandez Daan Roosegaarde, vrea ca un nou model, Intimacy 3.0, să fie purtat şi de bărbaţi şi de femei, produsul fiind deocamdata in stadiul de proiect.

Familia care a renuntata la zahar acum 1 an! Iata cum li s-a schimbat viata si cum arata!

Se intampla in SUA, Vermont! Eve Schaub, impreuna cu familia sa, au hotarat sa faca un pas important in viata lor si sa nu mai consume zahar deloc. A trecut un an de atunci si iata ce lectie au dat cei patru membrii lumii intregi!

Totul a inceput in 2011 cand au decis sa faca acest experiment. Pe atunci, cele doua fetite ale Evei aveau 6 si respectiv 11 ani, conform Aquila Style.

Regula de baza pe care au stabilit-o cei patru a fost ca, o data pe luna sau la evenimente speciale (aniversari) sa se poata consuma un mic desert, evidet, cu zahar. Dar dupa numai 3 luni, acestia au realizat ca nu mai simt deloc nevoia de a consuma dulciuri.

„Demult, eram sanatoasa; sau cel putin asa credeam. Desigur, imi lipsea energia pentru a trece cu bine de fiecare zi, iar cu toate reclamele la televizor despre bauturi energizante pentru masele de americani extrem de obositi, am crezut ca nu sunt singura care sufera”, a povesteste Eve jurnalistilor.

Eve povesteste ca atunci cand a incercat sa mamance din placinta cu banane pe care o pregatise pentru aniversarea sotului ei, inima inceput sa ii bata mult mai tare si nu a mai putut sa continue sa manance!

“Si desigur, toti cei din familia mea s-au temut ca vine sezonul rece si gripa, dar din nou, m-am gandit ca toata lumea dezvolta in ianuarie un anumit grad de germofobie. Cel putin, asta e ceea ce am crezut, pana ce am auzit niste informatii tulburatoare despre efectele zaharului asupra organismului. Potrivit mai multor experti, zaharul este vinovatul obezitatii a tot mai multor americani. Si m-am gandit ca are sens. Unul din sapte americani sufera de sindrom metabolic. Unul din trei americani este obez. Rata de diabet creste vertiginos, iar bolile cardiovasculare sunt principalele cauze ale mortii americanilor. Conform acestei teorii, toate maladiile pot fi observate prin prezenta unui produs in cantitati foarte mari in dieta noastra: zaharul”, a mai adaugat Eve.

La sfarsitul “anului fara zahar”, familia a tras doua concluzii concrete:

  1. una dintre fiicele sale a lipsit doar doua zile de la scoala, fata de anul precedent, cand lipsise 15;
  2. a disparut starea de oboseala permanenta, iar stilul lor de viata este foarte sanatos.

In prezent, chiar daca experimentul stabilit initial s-a incheiat, cei patru nu mai consuma zahar decat ocazional.

Determinati de povestea lui Eve, ziua de 9 aprilie a devenit “Ziua fara zahar” pentru mai multe familii din lume.

Anul acesta, Eve a publicat cartea “Anul fara zahar” unde povesteste experienta traita, motivele pentru care a decis sa adopte un astfel de stil de viata, dar si impresiile celor din jur la aflarea vestii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *