cum-sa-iti-faci-un-cont-pe-linkedin

Cum sa faci cont pe LinkedIn

In acest mic ghid virtual echipa noastra iti da cateva sfaturi utile despre cum se face un cont pe LinkedIn. Procedura de a crea un cont pe LinkedIn este foarte simpla, iar rezultatul este interesant deoarece vei face parte dintr-o retea sociala dedicata exclusiv oportunitatilor de munca. Cu LinkedIn poti crea oferte de munca on-line, poti gasi oferte de munca si te poti face cunoscut pentru a avea la dispozitie mai multe oportunitati de munca prin intermediul retelei in functie de abilitatile si aspiratiile tale.

In continuare echipa noastra te indruma cum sa faci cont pe LinkedIn:

Despre contul pe LinkedIn

Pentru a te inregistra pe portalul LinkedIn acceseaza pagina principala a site-ului (http://www.linkedin.com) si da click pe butonul din stanga sus „Inscrieti-va astazi”. Iti vor fi cerute cateva date personale: nume, prenume, adresa de mail si parola necesara pentru a accesa contul personal.

Dupa ce ai completat campurile specificate mai sus da click pe butonul verde ” Aderati acum”. Va trebui acum sa alegi actuala ta profesie, tara in care locuiesti, codul postal, compania la care lucrezi, sectorul de referinta si pozitia ta in companie dupa care da click pe ” Creeaza profilul meu”.

Pentru a configura contul personal de pe reteaua sociala LinkedIn, te poti loga cu adresa de e-mail si cu parola asociata; daca vrei poti cauta alte contacte pe care le cunosti si care au cont la acest serviciu online, daca, in schimb, acest lucru nu te intereseaza momentan da click pe ” Sariti peste acest pas”.

Ajuns in acest punct vei fi avertizat printr-un mesaj ca pentru a continua trebuie sa dai click pe link-ul trimis prin e-mail la adresa specificata la inregistrarea contului; dupa ce ai dat click pe link-ul continut in e-mail continua cu click pe ” Confirmati”. Acum te poti loga la LinkedIn folosind adresa de e-mail si parola alese.

Al treilea pas iti permite sa alegi, daca vrei, persoane pe care sa le cunosti. Poti, de asemenea, trimite invitatii introducand adrese de e-mail ale persoanelor pe care le cunosti si sti ca beneficiaza de acest serviciu online. Ultimul pas iti permite sa alegi tipul de cont pe LinkedIn ( de baza, complet gratuit sau premium, cu alte caracteristici).

Inregistrarea contului tau pe LinkedIn a fost completata. Continua acum cu un click pe ” Profil”, in bara de meniu, in partea de sus si apoi click pe ” Edidati profilul” pentru a introduce toate informatiile personale si pentru a incepe cautarea job-ului tau preferat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *