Sfaturi de infrumusetare pentru femei cochete

Se stie ca, pentru a arata bine si pentru a te simti bine, trebuie sa ai grija de tine din toate punctele de vedere: fizic, emotional si spiritual. Ce este in interior, cu siguranta ca se reflecta si la exterior. Si cine arata acest lucru mai bine decat pielea noastra?A avea o piele frumoasa, sanatoasa, reprezinta un ideal spre care tind toate reprezentantele sexului frumos.

Acest lucru nu este usor de dobandit, avand in vedere faptul ca exista o multime de remedii de infrumusetare si  nu stii exact pe care sa-l alegi, pentru ca exista si o gama larga de probleme de care pielea poate suferi, aici amintind celulita sau ridurile. Foarte multe produse care exista pe piata pot parea eficiente la prima vedere insa, odata aplicate, se dovedesc nepotrivite tipului tau de piele. Va prezentam in continuare cateva sugestii care speram ca te va ajuta sa faci alegerile cele mai bune pentru tine si nevoile pielii tale.

masaj corporal cu ventuze siliconRemedii de beauty de toamna cu ventuze silicon:

Inainte de a discuta despre remediile de beauty care implica un masaj corporal cu ventuze silicon, trebuie sa vorbim putin despre dimensiunile acestora. Astfel, exista trei tipuri de ventuze care se aplica in functie de nevoile existente si anume:

  1. ventuze mari, folosite in special pentru a combate celulita de pe picioare, abdomen si alte zone mai mari ale corpului. Prin  efectul lor de vacuum, ventuzele din silicon ajuta la reducerea stratului de grasime de sub piele care rezulta sub forma binecunoscutei ,”cojii de portocale”. Tehnica folosita in acest caz este cea a masajului corporal cu ventuze din silicon, masaj care poate fi realizat fie intr-un salon specializat in aceasta procedura, un spa, fie in caldura propriului camin.
  2. ventuze medii, utilizate mai mult pentru zona bratelor si pentru zone cu intindere mai mica de pe corp, fiind potrivite insa, si pentru ten.
  3. ventuze mici, care sunt destinate in special pentru zona fetei. Aceste ventuze se aplica pentru a reda stalucirea si elasticitatea pielii tale.  Ventuzele mici sunt adesea considerate ventuzele ideale si pentru  zona ochilor, acea parte a fetei care se dovedeste foarte sensibila si care este marcata de riduri fine.
Cateva detalii tehnice ale ventuzelor din silicon

Despre ventuzele de dimensiuni mici si medii trebuie sa se stie ca ele se gasesc sub forma alungita atunci cand sunt folosite doar pentru fata. De regula, diametrul lor este de aproape 4 cm, existand insa, si variante mai mici. Forma alungita le confera un sistem de prindere precis, fapt care le ajuta sa stimuleze circulatia si sa reduca durerile. De exemplu, daca se intampla sa stai in curent, iar zona ochilor sa fie afectata, poti apela la ventuze pentru a combate durerea, si nu doar pentru a scapa de riduri.

E normal sa se invineteasca pielea dupa aplicarea lor?

Atunci cand vine vorba de ventuze din  silicon, este important  de tinut minte o regula simpla: aceste ventuze nu trebuie sa invineteasca foarte tare pielea. Este adevarat ca in mod normal ele provoaca pete de culoare rosiatica. Insa, daca acestea se transforma in vanatai in toata regula, este clar ca trebuie sa renunti la aplicarea lor deoarece nu se potrivesc tipului tau de piele.

Pe de alta parte, indiferent de tipul de afectiune, alege sa nu aplici ventuzele pe zone cu probleme cum ar fi:

  • rani deschise
  • julituri, lovituri mai grave
  • arsuri
  • eczeme
  • piele iritata

Alte remedii de beauty pentru toamna pe care le poate incerca orice femeie:

Dincolo de masajul corporal cu ventuze din  silicon, faceti cunostinta in acest minunat anotimp cu scrubul de toamna. Acesta este ideal pentru a scapa de celulele moarte de pe suprafata pielii, dar si de urmele de arsura care au rezultat in urma unui bronz neuniform. Daca vreti, puteti apela la scrub natural, pe baza de cafea sau malai. Scubul actioneaza ca un exfoliant si daca este folosit cum trebuie, va veti bucura de beneficiile acestui procedeu de infrumusetare, cum ar fi:

  • o piele curata si stralucitoare
  • un ten cu riduri estompate
  • o piele hidratata si neteda
  • un ten care respira.

Un alt scrub pe care il puteti incerca este cel format din miere si dovleac. Dovlecii sunt considerati un simbol al acestui  anotimp colorat, fiind in acelasi timp foarte gustosi si deliciosi. Despre miere se stie ca este un puternic agent hidratant, care are efecte uimitoare asupra tenului, asupra pielii, in general.

  • curata si purifica tenul, prin desfundarea porilor
  • ideala pentru toate tipurile de ten
  • amelioreaza acneea
  • estompeaza ridurile
  • reduce cearcanele

Prin combinarea catorva grame de miere cu dovleac, poate rezulta o pasta ideala pentru tenul tau, indiferent de problemele estetice cu care se confrunta acesta.

Alte exemple de masti pe care ti le-ai putea face acasa, singura:
  1. Masca de iaurt si miere- pentru restabilirea Ph-ului pielii si pentru hidratare
  2. Masca cu albus de ou- ideala pentru extomparea ridurilor fine, dar si pentru reducerea acneei
  3. Masca din miere si galbenus- folosita de doamnele mature, pentru a obtine mai neted si mai starlucitor
  4. Masca din banane si iaurt- cand se doreste un ten foarte hidratat

Acestea sunt doar cateva exemple de masti si scruburi care te pot ajuta sa te ingrijesti, sa fii si , cel mai important , sa te simti frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *